четвер, 11 жовтня 2018 р.

          Перші досягнення
          Новий навчальний рік в нашому театральному гуртку розпочався із знайомства театралів з малечею, яка прийшла на заміну випускникам. Дванадцять дівчаток та хлопчиків одразу влилися в наш дружний колектив, і з задоволенням включилися в роботу. Ми знайомились із театральними термінами, почали вивчати ази акторської майстерності через гру, розвивали увагу, уяву, фантазію. Почали працювати над диханням, мовою та рухами. І вже є перші результати. 
         
Разом зі старшими гуртківцями малеча взяла участь в концерті до Дня вчителя, де весело та старанно виконали  танок "Хорошее настроение", чим подарували дійсно гарний настрій вчителям та своїм батькам.

Покровський ярмарок
10 жовтня у школі проходив Покровський ярмарок. Веселий святковий настрій завдавали гуртківці, які підготували театралізовану програму ярмарку, веселі атракціони, ігрові майданчики, фото з улюбленими казковими героями. Чого тільки не було на нашій ярмарці: і цікаві поробки, вишивки, картини, і овочі - фрукти, і домашнє печиво та дивні, і кава та чай, навіть живі кролики, з якими можна було сфотографуватися. Учні 11 класів пропонували аквагрим, мехенди (роспис хною на руці) та плетіння косичок. 
Ніхто не залишився без покупок та уваги. А головне -  зібрані кошти підуть на подарунки солдатам в зоні ООС до Дня захисника України, які будуть передані волонтерам на святковій лінійці 12 жовтня.



Немає коментарів:

Дописати коментар