суботу, 13 жовтня 2018 р.

Найкращий спосіб пізнати себе та світ


Театр… Як ви гадаєте, чи потрібен він школі? Я вважаю, що нова українська школа скаже: «Так!», тому що театр своєю багатомірністю, багатоликістю і синтетичною природою здатний допомогти дитині глибше пізнати красу навколишнього світу, сприяє піднесенню духовно-моральної культури, вихованню гуманістичних, загальнолюдських цінностей, виявленню та розвитку творчих здібностей. А ще допоможе дітям вчитися цікаво, самореалізуватися, а декому, можливо, і обрати свою майбутню професію.
-                         Ще 11 років назад наша щкола сказала театру «Так!»
-                За цей період на шкільній сцені випробували себе в ролі акторів близько 125 учнів різних вікових категорій та 18 вчителів.
-        5 випускників нашого театру обрали професію актора
-      За всю історію свого існування на шкільній сцені відбулися премєри 105 вистав, агітбригад, літературних вечорів, календарно- обрядових свят.
-    З благодійними виставами та концертами колектив виступав перед ветеранами  Другої Світової війни, воїнами АТО та військових частин, мешканцями мікрорайону,  допомагали дітям, які втратили батьків.
-         Ми маємо багато нагород з різних творчих конкурсів
-         Фото нашого театру є навіть у підручнику
-         Наші уроки – спектаклі запам’ятовуються  назавжди.   
              У нас вийшло – вийде і у вас! Ми готові поділитися досвідом створення шкільного театру, бо це найкращий спосіб допомогти дитині пізнати себе та світ.



Немає коментарів:

Дописати коментар